De ce incalzire in pardoseala? De ce incalzire electrica in pardoseala?

De ce incalzire in pardoseala? De ce incalzire electrica in pardoseala? De ce nu incalzire clasica?Ce avantaje adduce incalzirea in pardoseala? Care sunt dezavantajele ei?Care sunt costurile de exploatare?Cat costa incalzirea in pardoseala?
De ce Total Heat?
Total Heat ofera o alternativa la incalzirea clasica , o alternative comfortabila si foarte economica , si anume incalzirea electrica in pardoseala.
Incalzirea electrica in pardoseala este folosita la renovari , constructii noi cu un randament deosebit de eficient ; astfel putand eliminacosturile mari si disconfortul gazului metan , nemaiavand nevoie de centrale , radiatoare , tevi , fitingaraie si alte agregate. Sistemul este bazat in totalitate pe current electric , sub forma de rezistenta electrica. Astfel Total Heat va ofera 2 modele de rezistenta electrica , sub forma de cablu incalzitor si covoras incalzitor.
Destinat renovarilor este covorasul incalzitor care soseste in doua versiuni de putere.
90 watti pe metro patrat pentru incalzirea suplimentara (confortul unei pardoseli calde) si 160 watti pe metro patrat pe incalzirea ca sursa unica.
Covorasele incalzitoare pentru incalzirea prin pardoseala pot fi pretabile in toate spatiile din locuinta unde pardoseala este ceramica.
Montajul covoraselor se face numai cu adezivul de gresie fapt ce duce la o instalare simpla si rapida.
Temperaturile din pardoseala si ambient sunt controlate cu ajutorul unui thermostat inteligent care poate aduce o personalizare maxima a timpului de incalzire dar si al temperature solicitate de utilizator.
Pentru constructiile noi unde exista posibilitatea de turnare a unei sape este pretabila instalarea cablului incalzitor. La fel ca si in cazul covoraselor incalzitoare puterea instalata pe metrul patrat difera in functie de tipul de incalzire care este solicitat – incalzire suplimentara sau incalzire ca sursa unica.
Comparativ cu sistemul clasic de incalzire ,incalzirea prin pardoseala nu necesita mentenanta , nu antreneaza particule de praf in aer si ofera un climat confortabil dar si sanatos.
Datorita tehnologiei foarte avansate durata medie de viata a unui sistem de incalzire electric depaseste 50 ani , iar garantia care Total Heat o ofera este de 20 ani pentru intreaga lucrare.
In cazul unei pene de current indelungate pardoseala pastreaza temperatura in componentele ei fapt ceva duce la o scadere a temperature ambientale foarte lenta.
In cazul unei incalziri clasice unde numai aerul a fost incalzit timpul de racire a ambientului este accelerat.
Dezavantajul incalziri in pardoseala electrica este infrastructura electrica existent a in Romania , avand in vedere ca pentru o casa cu o medie de 100 mp puterea instalata ca sursa unica de incalzire necesitand aproximativ 12 kilowatti facand in anumite zone aproape imposibila functionarea sistemului. Problema cu care ne intalnim frecvent in zonele rurale.
Este adevarat ca putem sa ne producem energie electrica necesara si in aceste zone cu ajutorul eolienelor , panourilor fotovoltaice , pompelor hidroelectrice care pot duce chiar la incalzirea gratis a unei locuinte.
Costurile de exploatare ale incalziri in pardoseala pot varia in functie de timpul de constructie.
Ca medie de consum pentru o locuinta cu izolatie medie ajunge la 15 watti pe metru patrat putand sa ajunga pana 30 – 35 watti pe metru patrat pe ora pentru o casa neizolata sau cu o izolatie slaba.
Astfel o locuinta de 100 mp cu o izolatie medie cu un astfel de sistem de incalzire in pardoseala va avea un consum mediu de 350 ron pe luna ,pe cand o casa neizolata poate ajunge la 825 ron cost lunar.
Ca si pret orientativ pe metru patrat,sistemul complet incluzand cablu incalzitor, sistem fixare automatizare si manopera se ajunge la 25 euro.
Total Heat efectueaza instalari si distributie oriunde in tara in maxim 24 ore de la solicitare.
Pentru orice alt detaliu dar si pentru un calcul de investitie si de consum va rugam sa ne contactati.
Foarte multe detalii legate de incalzirea pardoselii le veti gasi pe siteul www.IncalzireInPardoseala.Com.Ro , un bloc al clientilor Total Heat , fotografii de lucrari , calculatorul de consum , dar si restul serviciilor realizate de compania noastra.
ImagineSc Total Heat Srl
0730725555
office@incalzireinpardoseala.com.ro
http://www.incalzireinpardoseala.com.ro
Showroom : Carol Knappe nr 102 sector 1 Bucuresti

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to “De ce incalzire in pardoseala? De ce incalzire electrica in pardoseala?”

  1. anamariatoma2009 Says:

    In primavara aceasta se poarte “incalzirea in pardoseala”!
    http://www.incalzireinpardoseala.com.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: